Remtrommels NISSAN

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Zelf een remtrommel uitdraaien

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto.

Remtrommels voor uw NISSAN bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVEROPELDACIAMAZDA. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Een defecte remtrommel

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.