WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Spoorstang

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Een defect spoorstang herkennen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De juiste v vinden

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemmenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.