WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Spoorstang LANCIA

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

De juiste v vinden

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Spoorstangen voor uw LANCIA bestellen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Een defect spoorstang herkennen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.