WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Spoorstang SEAT

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

De juiste v vinden

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemmenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen.

Een defect spoorstang herkennen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Spoorstangen voor uw SEAT bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.