WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODASEATCITROENBEDFORDLADA. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemmenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Speling op uw stabilisatorstang

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.