WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel zelf demonteren

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemmenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.