WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels AUDI

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel zelf demonteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.