WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels CADILLAC

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CADILLAC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABDAIHATSUFIATLINCOLNNISSAN.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Stuurkogel zelf demonteren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.