WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels DODGE RAM VAN MPV

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1995 tot heden
110
150
MPV
06-2004 tot heden
110
150
MPV

Stuurkogels voor uw DODGE RAM VAN MPV bestellen

Elke DODGE heeft een eigen VIN-nummer. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Textar, Zimmermann, Brembo, Pagid en Bosch Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Stuurkogel zelf demonteren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.