WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels HYUNDAI ACCENT IV (RB)

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2010 tot heden
79
107
Hatchback
12-2010 tot heden
90
122
Hatchback

Stuurkogel zelf demonteren

Elke HYUNDAI ACCENT IV (RB) heeft een eigen VIN-nummer. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI past.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUHYUNDAILAMBORGHINI.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.