WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels HYUNDAI ELANTRA Sedan (AD, ADA)

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Stuurkogel zelf demonteren

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Stuurkogels voor uw HYUNDAI ELANTRA Sedan (AD, ADA) bestellen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI komen.