WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels HYUNDAI GRAND SANTA FÉ

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2014 tot heden
183
249
Terreinwagen gesloten
02-2014 tot heden
199
271
Terreinwagen gesloten

Stuurkogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAPLYMOUTHRENAULT. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Stuurkogels voor uw HYUNDAI GRAND SANTA FÉ bestellen

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Stuurkogel zelf demonteren

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd