WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels HYUNDAI i20 Coupé (GB)

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Stuurkogel voor uw auto kopen

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Stuurkogels voor uw HYUNDAI i20 Coupé (GB) bestellen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Stuurkogel zelf demonteren

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemmenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.