WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels HYUNDAI PONY

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-1974 tot heden
40
54
Hatchback
08-1977 tot heden
50
68
Hatchback

Stuurkogel zelf demonteren

Elke HYUNDAI PONY heeft een eigen VIN-nummer. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Stuurkogel voor uw auto kopen

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemmenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Je kunt bij ons betalen via PayPal, AfterPay, overboeking en iDeal Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Stuurkogels voor uw HYUNDAI bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.