WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels HYUNDAI PONY / EXCEL Sedan (X-2)

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Elke HYUNDAI PONY / EXCEL Sedan (X-2) heeft een eigen VIN-nummer. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Stuurkogels voor uw HYUNDAI bestellen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Stuurkogel zelf demonteren

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDILADASKODAMERCEDES-BENZ. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.