WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels HYUNDAI PONY (X-1)

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1985 tot heden
50
68
Hatchback
10-1985 tot heden
53
72
Hatchback

Stuurkogel zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELINFINITIFIAT. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI PONY (X-1) komen. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemmenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Stuurkogels voor uw HYUNDAI bestellen

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.