WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels HYUNDAI SONATA III (Y-3)

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel zelf demonteren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOFIATDAEWOOMINIVW VOLKSWAGEN. Elke HYUNDAI SONATA III (Y-3) heeft een eigen VIN-nummer. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Stuurkogels voor uw HYUNDAI bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.