WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels HYUNDAI SONATA IV (EF)

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Stuurkogels voor uw HYUNDAI SONATA IV (EF) bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemmenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Stuurkogel zelf demonteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Stuurkogel voor uw auto kopen

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.