WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels HYUNDAI XG (XG)

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-1998 tot heden
120
163
Sedan
10-2001 tot heden
153
208
Sedan
12-1998 tot heden
138
188
Sedan
10-2002 tot heden
145
197
Sedan

Stuurkogel zelf demonteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Je kunt bij ons betalen via PayPal, overboeking en MisterCash

Stuurkogel voor uw auto kopen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Stuurkogels voor uw HYUNDAI XG (XG) bestellen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIDAEWOOLAND ROVERGMC. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.