WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels ISUZU

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Stuurkogels voor uw ISUZU bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Stuurkogel zelf demonteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.