WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels KIA

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogels voor uw KIA bestellen

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemmenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Stuurkogel zelf demonteren

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.