WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels LEXUS

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Stuurkogels voor uw LEXUS bestellen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Stuurkogel zelf demonteren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHININISSANCADILLACMASERATI. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.