WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels NISSAN

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Stuurkogel zelf demonteren

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. In ons magazijn heeft RemmenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.