WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels SUBARU

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel zelf demonteren

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemmenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.