WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels SUZUKI BALENO Hatchback (EG)

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Stuurkogels voor uw SUZUKI BALENO Hatchback (EG) bestellen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI komen.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Stuurkogel zelf demonteren

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.