WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels SUZUKI BALENO Stationwagen (EG)

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTINFINITIDAIMLERVAUXHALLMINI. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Stuurkogel zelf demonteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Stuurkogels voor uw SUZUKI BALENO Stationwagen (EG) bestellen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.