WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten (SN)

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-2004 tot heden
63
86
Terreinwagen gesloten
09-1998 tot heden
59
80
Terreinwagen gesloten
02-2001 tot heden
60
82
Terreinwagen gesloten
05-2014 tot heden
62
85
Terreinwagen gesloten
09-1998 tot heden
63
86
Terreinwagen gesloten

Stuurkogel zelf demonteren

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Elke SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten (SN) heeft een eigen VIN-nummer.

Stuurkogel voor uw auto kopen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Stuurkogels voor uw SUZUKI bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIVW VOLKSWAGENISUZUAUDI. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.