WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels SUZUKI SAMURAI Terreinwagen open (SJ_)

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2000 tot heden
46
63
Terreinwagen open
08-1992 tot heden
51
70
Terreinwagen open
05-1990 tot heden
33
45
Terreinwagen open
04-1988 tot heden
47
64
Terreinwagen open
08-1989 tot heden
49
67
Terreinwagen open

Stuurkogel zelf demonteren

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Stuurkogels voor uw SUZUKI SAMURAI Terreinwagen open (SJ_) bestellen

U besteld bij RemmenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemmenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wij controleren altijd bij de SUZUKI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.