WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels SUZUKI SWIFT II Hatchback (EA, MA)

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogels voor uw SUZUKI SWIFT II Hatchback (EA, MA) bestellen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Stuurkogel zelf demonteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHMGISUZU. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemmenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.