WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels SUZUKI SWIFT IV (FZ, NZ)

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-2010 tot heden
69
94
Hatchback
10-2010 tot heden
66
90
Hatchback
01-2012 tot heden
100
136
Hatchback

Stuurkogel zelf demonteren

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Elke SUZUKI SWIFT IV (FZ, NZ) heeft een eigen VIN-nummer. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Stuurkogels voor uw SUZUKI bestellen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Stuurkogel voor uw auto kopen

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.