WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels SUZUKI VITARA Cabrio (ET, TA)

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1988 tot heden
59
80
Terreinwagen open
07-1990 tot heden
71
97
Terreinwagen open
08-1996 tot heden
55
75
Terreinwagen open
01-1995 tot heden
50
68
Terreinwagen open
12-1996 tot heden
97
132
Terreinwagen open

Stuurkogel voor uw auto kopen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI VITARA Cabrio (ET, TA) past. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Stuurkogels voor uw SUZUKI bestellen

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemmenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Stuurkogel zelf demonteren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.