WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.

Wiellagers die geluid maken

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.

Juiste wiellager voor uw auto

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.