WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSDAFNISSANLANCIASUBARU. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.

Speling op de wielnaaf

In ons magazijn heeft RemmenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Wielnaaf zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.