WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven ALFA ROMEO

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf zelf monteren

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Speling op de wielnaaf

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.