WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven AUDI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Speling op de wielnaaf

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Wielnaaf zelf monteren

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Wielnaaf voor uw AUDI bestellen

Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt.