WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven BEDFORD

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw BEDFORD bestellen

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAAUDIHYUNDAISUBARU.

Speling op de wielnaaf

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.

Wielnaaf zelf monteren

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Demonteren is geen lastige klus. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.