WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven BMW

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw BMW bestellen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.

Wielnaaf zelf monteren

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Speling op de wielnaaf

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd.