WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CHEVROLET

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw CHEVROLET bestellen

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Speling op de wielnaaf

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.

Wielnaaf zelf monteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEMGINFINITITOYOTAMAZDACHRYSLER. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.