WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CHEVROLET NUBIRA Stationwagen

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2005 tot heden
80
109
Stationwagen
03-2005 tot heden
90
122
Stationwagen
08-2005 tot heden
89
121
Stationwagen
01-2007 tot heden
89
121
Stationwagen

Wielnaaf zelf monteren

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFMGSUZUKIRENAULT. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Speling op de wielnaaf

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Wielnaaf voor uw CHEVROLET NUBIRA Stationwagen bestellen

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.