WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CHEVROLET OPTRA (1J_)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaaf voor uw CHEVROLET OPTRA (1J_) bestellen

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Wielnaaf zelf monteren

Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.

Speling op de wielnaaf

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.