WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CHEVROLET REZZO MPV (U100)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaaf zelf monteren

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKCHRYSLERNISSAN. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Wielnaaf voor uw CHEVROLET REZZO MPV (U100) bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET past. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Speling op de wielnaaf

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.