WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CHRYSLER

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Speling op de wielnaaf

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHRYSLER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Wielnaaf zelf monteren

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.