WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CITROEN

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf zelf monteren

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een wiellager mag je niet horen. Elke CITROEN heeft een eigen VIN-nummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Speling op de wielnaaf

Demonteren is geen lastige klus. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.