WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CITROEN BERLINGO (B9)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Speling op de wielnaaf

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKSMARTPLYMOUTHDAEWOO. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Wielnaaf voor uw CITROEN BERLINGO (B9) bestellen

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Pers wiellagers moeten geperst worden. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.

Wielnaaf zelf monteren

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Elke CITROEN heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.