WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CITROEN BERLINGO / BERLINGO FIRST MPV (MF, GJK, GFK)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Speling op de wielnaaf

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Wielnaaf voor uw CITROEN BERLINGO / BERLINGO FIRST MPV (MF, GJK, GFK) bestellen

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past.

Wielnaaf zelf monteren

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUPEUGEOTSUBARUMGHYUNDAI.