WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CITROEN BERLINGO Bestelwagen (B9)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf zelf monteren

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt.

Wielnaaf voor uw CITROEN BERLINGO Bestelwagen (B9) bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN past. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Speling op de wielnaaf

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAICHRYSLERFERRARIPEUGEOT. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.