WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CITROEN C3 I (FC_, FN_)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2008 tot heden
54
73
Hatchback
01-2008 tot heden
49
67
Hatchback
02-2002 tot heden
44
60
Hatchback
02-2002 tot heden
54
73
Hatchback

Speling op de wielnaaf

Wij controleren altijd bij de CITROEN C3 I (FC_, FN_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERGMCVAUXHALLCHRYSLERPORSCHE. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Wielnaaf zelf monteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.

Wielnaaf voor uw CITROEN bestellen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.