WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CITROEN JUMPER Bus

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw CITROEN JUMPER Bus bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOINFINITICHEVROLETMERCEDES-BENZ. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Wielnaaf zelf monteren

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Speling op de wielnaaf

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.