WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2007 tot heden
66
90
Open laadbak/ Chassis
07-2011 tot heden
94
128
Open laadbak/ Chassis

Speling op de wielnaaf

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig.

Wielnaaf zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGESEATLEXUSPEUGEOTJEEP. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen.

Wielnaaf voor uw CITROEN bestellen

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd