WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis (BU_, BV_, BW_, BX_)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw CITROEN JUMPY Open laadbak/ Chassis (BU_, BV_, BW_, BX_) bestellen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENMITSUBISHISMART. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Wielnaaf zelf monteren

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.

Speling op de wielnaaf

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.